May 9, 2015

Sporun ve Kadin Olmanin Gucunu Kutlamaya: #ntctouristanbul'la #gectimkendimi !

Ne kadar sure antreman yapmasam da, sporla arama mesafeler girse de, doner dolasir ilk buldugum firsatta geri donerim ve terlemeye basladigim o mukemmel anla birlikte ne cok sevdigimi yeniden hatirlarim. Hayatimdan asla cikmasini istemeyecegim yegane seylerden biri spor! Tek bir turu de degil, mumkunse her turu. Kosu, fitness, hele yoga ve dans. Enerjim yettigince her bir spor dalini denemek ve ogrenmek istiyorum. 


Bir yandan her ara verdigimde, nankorce gerileyen kondisyonumu geri kazanmak icin aylarca caba gostermem gerekse de,  her defasinda kendimi muthis guclenmis ve iyilesmis hissediyorum. Bugunku efsanevi Nike Training Club etkinligiyle birlikte, is tempomum artmasina paralel olarak dususe gecen spor hayatim ve kaybettigim kondisyonumu kazanmanin sanirim ilk adimini atmis olabilirim. 



Birkac hafta once tesadufen bir yerlerden ogrendigimde, vakit kaybetmeden Duygu'yla birlikte kayit yaptirmistik #ntctouristanbul'a ve bugun ilk gunu icin oradaydik. 9-10 Mayis'ta 2 gun boyunca Suada muhtesem bir fitness adasina donusturulmus ve Nike Women organizasyonuyla, sadece bayanlara ozel muthis bir program ve adim basi keyifli aktiviteler hazirlanmis. 1000'e yakin kadinin hep birlikte antreman yaptigi, dansla senlenip, kick-box ve spinning'le ter dokup, bogaza nazir, denizin uzerindeki muthis bir alanda yoga yaparak huzur buldugu utopik bir ada dusunun. Antreman aralarinda renkli iplerle saclarinizi ordurebileceginiz, nail art yaptirabileceginiz, denize karsi yemeginizi yiyip ozel karisim juice'larla tazelenebileceginiz, bolca fotograf cektirebileceginiz alanlar var. Adaya vardiginizda, gunluk antreman programinizi secip, sizin icin hazirlanmis ve surprizlerle dolu cantanizi kapin ve gunun tadini cikarmaya baslayin!



Cok uygun bir ucretle katilabileceginiz ve icinizdeki spor tutkusunu atesleyebilecek, kadin olmanin gucunu ve mutlulugunu yasatacak bu etkinlige gitmek icin hala yarininiz da var, o yuzden vakit kaybetmeden yazmak istedim. Degerli esya goturmemek adina yalnizca yanimda telefonum vardi, dolayisiyla fotograflar Iphone'umdan :) 

Hadi yarin antreman yapmaya, kadinlara ozel organize edilmis bu super gunun tadini cikarmaya!








0 comments:

Post a Comment